Arbre de nadal

Arbre de nadal

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
¡Sorprende con este original árbol de Navidad!
  • 9 Croissants francesos de mantega (Art. 0918)
  • 200 g de tomàquet trossejat (Art. 8666)
  • Ceba picada (Art. 8767)
  • 1 paquet de formatge ratllat
  • 1 polsim de Mediterrània (Art. 11016)
  • 1 ou batut
  • Descongela els croissants i, mentrestant, a una paella, escalfa el tomàquet i la ceba afegint el condiment Mediterrània per a donar-li més sabor.
  • Cobreix la safata del forn amb paper de forn i escalfa prèviament el forn a 200°C a dalt i a baix.
  • Obre la massa dels croissants amb cura.
  • Forma un triangle gran amb 4 croissants estesos. Talla dos quadrats d'un d'ells. Col·loca’n un com a tronc sobre de l'avet i pressiona'l amb els dits.
  • Cobreix la massa amb el tomàquet i la ceba escalfades i empolsa amb formatge ratllat.
  • Estén el farciment des de la vora de l'arbre cap al centre, deixant una tira d'aproximadament 1 cm d'ample.
  • Cobreix l'arbre amb una segona capa de massa triangular i un altre tronc i pressiona fermament les vores amb els dits.
  • Talla l'arbre de forma transversal a tires, deixant fora el tronc. Gira cada tira i pressiona-la sobre la safata de forn perquè les peces tornin a unir-se.
  • Unta l'arbre amb l'ou batut i enforna durant 20 minuts.