Descongela els croissants i, mentrestant, a una paella, escalfa el tomàquet i la ceba afegint el condiment Mediterrània per a donar-li més sabor.
Cobreix la safata del forn amb paper de forn i escalfa prèviament el forn a 200°C a dalt i a baix.
Obre la massa dels croissants amb cura.
Forma un triangle gran amb 4 croissants estesos. Talla dos quadrats d'un d'ells. Col·loca’n un com a tronc sobre de l'avet i pressiona'l amb els dits.
Cobreix la massa amb el tomàquet i la ceba escalfades i empolsa amb formatge ratllat.
Estén el farciment des de la vora de l'arbre cap al centre, deixant una tira d'aproximadament 1 cm d'ample.
Cobreix l'arbre amb una segona capa de massa triangular i un altre tronc i pressiona fermament les vores amb els dits.
Talla l'arbre de forma transversal a tires, deixant fora el tronc. Gira cada tira i pressiona-la sobre la safata de forn perquè les peces tornin a unir-se.
Unta l'arbre amb l'ou batut i enforna durant 20 minuts.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.