Aperitius a l'estil provençal

Aperitius a l'estil provençal

ES16602
16602
Disponible
10,95 €

Unitats: 30

Delicat assortiment de mini pastes de full: 10 mini cistelles de formatge de cabra i tomàquets semisecs, 10 mini pastes de full d'olives negres i 10 mini pastes de full de tomàquet i orenga.

Descripció Tècnica:
Assortiment de 30 mini pastes de full compost per 10 mini cistelles de formatge de cabra i tomàquets semisecs, 10 mini pastes de full d'olives negres i 10 mini pastes de full de tomàquet i orenga, per cuinar. Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France

Conservar en congelador *** a -18°C

farina de blat, aigua, mantega, olives negres 9,1% (olives negres, acidulant (àcid acètic)), formatge de cabra 8,5% (llet de cabra, sal, ferments làctics, quall microbià), carbassó, preparat de beixamel (sèrum lacti dolç, midó modificat de patata, lactosallet desnatada en pols, nata en pols, farina de blat, sal, nou moscada, pebre negre), tomàquets semisecs 1,8% (tomàquets, oli de colza, sal, orenga, all), puré de tomàquet semiconcentrat* 1,6%, oli d'oliva verge extra, pebrot, doble concentrat de tomàquet triturat 0,9%, ceba fregida (ceba, oli de gira-sol), tàperes en vinagre (tàperes, aigua, vinagre d'aiguardent, sal), sal, ou en pols, midó modificat de patata, preparat d'albergínies (albergínies rostides, oli de colza, vinagre de xerès, sal, orenga, all, acidulant (àcid cítric)), midó de blat de moro, orenga 0,1%, lactosa, proteïnes de la llet, sucre, nata en pols, all, pebre negre, julivert, alfàbrega.

Pot contenir: fruites de closcacrustacispeixsojaapimostassasèsammol·luscs.

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Forn

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 210°C (forn convencional 230°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 12 min (forn convencional aprox. 15 min)