No tens productes al teu carretó
Aperitius a l'estil provençal
Unitats: 30
Delicat assortiment de mini pastes de full: 10 mini cistelles de formatge de cabra i tomàquets semisecs, 10 mini pastes de full d'olives negres i 10 mini pastes de full de tomàquet i orenga.
Conservar en congelador *** a -18°C
farina de blat, aigua, mantega, olives negres 9,1% (olives negres, acidulant (àcid acètic)), formatge de cabra 8,5% (llet de cabra, sal, ferments làctics, quall microbià), carbassó, preparat de beixamel (sèrum lacti dolç, midó modificat de patata, lactosa, llet desnatada en pols, nata en pols, farina de blat, sal, nou moscada, pebre negre), tomàquets semisecs 1,8% (tomàquets, oli de colza, sal, orenga, all), puré de tomàquet semiconcentrat* 1,6%, oli d'oliva verge extra, pebrot, doble concentrat de tomàquet triturat 0,9%, ceba fregida (ceba, oli de gira-sol), tàperes en vinagre (tàperes, aigua, vinagre d'aiguardent, sal), sal, ou en pols, midó modificat de patata, preparat d'albergínies (albergínies rostides, oli de colza, vinagre de xerès, sal, orenga, all, acidulant (àcid cítric)), midó de blat de moro, orenga 0,1%, lactosa, proteïnes de la llet, sucre, nata en pols, all, pebre negre, julivert, alfàbrega.
Pot contenir: fruites de closca, crustacis, peix, soja, api, mostassa, sèsam, mol·luscs.
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 210°C (forn convencional 230°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 12 min (forn convencional aprox. 15 min)