Amanida de llenties i quinoa amb humus i xips de batata

Amanida de llenties i quinoa amb humus i xips de batata

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Amanida de llenties i quinoa amb humus i xips de batata
  • 125 g de Tires de batata (art 0691)  
  • 200 g de saltat de verdures, quinoa i llenties (art 8794)  
  • 150 g de cigrons cuits  
  • 8 g all picat (art 8771)  
  • Un pessic de sal  
  • Un pessic de pebre  
  • 75 g d'AOVE
  1. A la fregidora d'aire posa la batata a 185 graus durant 8 minuts, voltejant a meitat de temps. 
  2.  Mentre es fa la batata, en un got mesclador col·loca els cigrons, la sal, el pebre, l'all, l'AOVE i tritura-ho tot fins aconseguir la textura de l'humus. Quan ho facis, reserva-ho en fred. 
  3.  Ofegar 10 minuts a foc mitjà amb unes gotes d'AOVE el saltat de verdures, quinoa i llenties. Quan estigui llest col·loca'l a la base del bol. 
  4.  Fes un buit amb una cullera al saltat i posa l'humus al centre. Sobre l'humus, posa els xips de batata i…llest per dipejar!