Amanida de llenties i quinoa amb humus i xips de batata
125 g de Tires de batata (art 0691)
200 g de saltat de verdures, quinoa i llenties (art 8794)
150 g de cigrons cuits
8 g all picat (art 8771)
Un pessic de sal
Un pessic de pebre
75 g d'AOVE
A la fregidora d'aire posa la batata a 185 graus durant 8 minuts, voltejant a meitat de temps.
Mentre es fa la batata, en un got mesclador col·loca els cigrons, la sal, el pebre, l'all, l'AOVE i tritura-ho tot fins aconseguir la textura de l'humus. Quan ho facis, reserva-ho en fred.
Ofegar 10 minuts a foc mitjà amb unes gotes d'AOVE el saltat de verdures, quinoa i llenties. Quan estigui llest col·loca'l a la base del bol.
Fes un buit amb una cullera al saltat i posa l'humus al centre. Sobre l'humus, posa els xips de batata i…llest per dipejar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.