Amanida de fruits del bosc

Amanida de fruits del bosc

Dificultat
Temps de preparació: 10 min
Estupenda recepta d'amanida de fruits del bosc amb la qual podràs refrescar-te d'una manera saludable en els dies més calorosos d'aquest estiu.
  • 400 g de Fruits del Bosc
  • 400 g de Nabius (Art. 0803)
  • 3 cullerades soperes de mel o xarop d’atzavara
  • 4 cullerades soperes de flocs de coco
  • 3 claras de huevo
  • 1 polsim de sal
  • 1 gotetes de suc de llimona
  • 150 g de sucre
  • 240 g de sorbet de mango
  • Encenedor Bunsen

Deixeu descongelar totes les fruites a temperatura ambient unes 3 hores i ruixeu-les amb la mel o el xarop d’atzavara.

Torreu els flocs de coco en una paella.

Bateu les clares a punt de neu amb la sal i el suc de llimona. Afegiu-hi el sucre a poc a poc. Bateu-ho fins que el sucre s’hagi dissolt per complet.

Serviu les fruites en bols de vidre petits. Amb ajuda d’una mànega de pastisseria o d’una cullera gran, decoreu les fruites amb la merenga i flamegeu-la amb l’encenedor Brunsen fins que es dauri.

Afegiu les boles de sorbet de mango sobre la merenga i empolvoreu-les amb el coco torrat.