Compartir Brushetta d'espinacs a l'estil mediterrani

Compartir Brushetta d'espinacs a l'estil mediterrani

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

¡Prueba este fácil y rápido snack!
  • 8 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra
  • 5 cullerades de ceba picada (art.8767)
  • 300 g d'espinacs en fulles (art. 8544)
  • 1 polsim de nou moscada ratllada
  • 4 cullerades de pinyons
  • 200 g de tomàquet trossejat (art. 8754)
  • 100 g de Edamame 
  • 4 panets (art. 1882)
  • 1 culleradeta de Mediterrània (art. 11016)
  • 1 culleradeta de pell de llimona ratllada
  • Sal i pebre

Escalfem prèviament el forn i cuinem els panets durant 15 minuts.
En una cassola amb una miqueta d'oli, escalfem la ceba i hi afegim els espinacs en fulla. Assaonem amb sal i pebre i una miqueta de nou moscada. Ho deixem apart i refredem.
Pelem els edamame i els saltem amb la resta de la ceba i el tomàquet. Ho assaonem amb les herbes, sal i pebre.
Saltem els pinyons i tallem el pa a llesques gruixudes i col·loquem els espinacs i la mescla d’edamame, ceba i tomàquet. Adornem amb els pinyons i ja està llest per a llepar-se’n els dits!